Άρσεναλ: Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει νωρίτερα!

Ο Έλληνας αμυντικός έχει ενταχθεί ήδη στις προπονήσεις των «κανονιέρηδων»

Άρσεναλ: Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει νωρίτερα!

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις της Άρσεναλ και αναμένεται να γυρίσει νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις, στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Έλληνας αμυντικός, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην ήττα (1-3) της Άρσεναλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο μήνα (25/1) και τότε αναφέρθηκε πως θα μείνει εκτός δράσης έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο Παπασταθόπουλος έχει αρχίσει τροχάδην και τώρα απομένει να γυρίσει σε πλήρη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

Οι Λονδρέζοι έχουν δεχθεί επτά γκολ κατά την απουσία του, ενώ η σημασία του για την άμυνα των «κανονιέρηδων» τονίστηκε όταν η Γιουνάιτεντ σημείωσε τρία γκολ, μόλις βγήκε τραυματισμένος.

Συνολικά η Αρσεναλ, έχει δεχθεί 36 γκολ σε 25 αγώνες, τα περισσότερα από τις οκτώ πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και ο Ουνάι Έμερι χρειάζεται να βρει άμεσα λύσεις.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η συνεργασία του Sokratis με τον Κοσιελνί, στην καρδιά της άμυνας είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να ζητήσει ο Έμερι, ενισχύοντας τις ελπίδες του συλλόγου να τερματίσει ανάμεσα στις πρώτες τέσσερις της βαθμολογίας και να εξασφαλίσει ένα «εισιτήριο» για το νέο Champions League.