Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μέσι αποφασίζει αν θα παίξει

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα θέλει να αγωνιστεί στο Clasico για το Κύπελλο Ισπανίας, αφού δεν είχε αγωνιστεί σε αυτό για την La Liga τον Οκτώβριο.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μέσι αποφασίζει αν θα παίξει

Ο Λιονέλ Μέσι δεν υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό, έχει μια ελαφρά συστολή που όμως καθιστά αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του στο clasico του ισπανικού Κύπελλου.

Όπως αναφέρει η mundodeportivo, θα είναι ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι που θα αποφασίσει εάν θα παίξει ή όχι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο, αν και αν η αίσθηση δεν ήταν καλή στη Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας πως θα μπορούσε να είναι και εκτός των «εκλεκτών» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πάντως ακόμα κι αν δεν παίξει αύριο για προληπτικούς λόγους, η ανησυχία είναι ελάχιστη στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, επειδή ο τραυματισμός δεν είναι μυϊκός.

Ο Αργεντινός θέλει να παίξει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή γνωρίζει την σημασία του παιχνιδιού και επειδή είχε χάσει το Clasico στη La Liga τον Οκτώβριο.

Την Τρίτη (5/2) το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της Μπαρτσελόνα, ενώ η αποστολή θα γίνει γνωστή στις 21:00.