Ενρίκε για Μπαρκολά: «Βοήθησε την Παρί να μεγαλώσει - Ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής»
Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.
Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε με θερμά λόγια για τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά, τονίζοντας την εξέλιξή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και εξήγησε πως η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ ήταν μια απόφαση από την οποία βγήκαν όλοι κερδισμένοι.
Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόοδο του Μπαρκολά κατά την παρουσία του στο Παρίσι, υπογραμμίζοντας παράλληλα και τη σημαντική συνεισφορά του στην αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Μπαρκολά μεγάλωσε πάρα πολύ στο Παρίσι, αλλά βοήθησε και την ομάδα να μεγαλώσει πάρα πολύ. Ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν που μπορούσα να του εγγυηθώ».
Παράλληλα, ο 56χρονος τεχνικός παρά την αποχώρηση του 24χρονου, θεώρησε πως η εξέλιξη αυτή μόνο καλό έκανε σε όλες τις πλευρές.
«Στο τέλος, πιστεύω ότι όλοι είναι κερδισμένοι από αυτή τη μεταγραφή. Του εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα».