ΜΜΕ Βραζιλίας: Με...χρήματα και αίτημα Νεϊμάρ ο Ροντινέι στη Σάντος
Ο Ροντινέι...έβγαλε την «ερυθρόλευκη» φανέλα, προκειμένου να επιστρέψει στη πατρίδα του, τη θρυλική Σάντος του Πελέ και να γίνει συμπαίκτης του Νεϊμάρ, κορυφαίου σκόρερ στη ιστορία της εθνικής Βραζιλίας.
Μπορεί ο σούπερ σταρ της Σάντος να μην έχει ...καλωσορίσει επίσημα το συμπατριώτη του και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, όμως όπως αναφέρουν ΜΜΕ στη Βραζιλία,« η επιρροή του στο παρασκήνιο ήταν καθοριστική, καθώς η διοίκηση της Σάντος προχώρησε στην απόκτηση του παίκτη έπειτα από δικό του αίτημα και με τη δική του οικονομική συνδρομή».
Ο Νεϊμάρ πλήρωσε μέρος των χρεών της Σάντος, επιτρέποντας στον σύλλογο να άρει το μεταγραφικό εμπάργκο (transfer ban) και να υπογράψει παίκτες όπως ο Ροντινέι και ο Έμερσον Παλμιέρι.
Επίσης είναι γνωστό ότι οι δύο τους διατηρούν άριστες σχέσεις. Στο παρελθόν, ο Νεϊμάρ είχε σχολιάσει δημόσια στα social media του Ροντινέι εκφράζοντας τη χαρά του που τον βλέπει, όταν ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού τον είχε επισκεφθεί στο Παρίσι.
Το ντεμπούτο του Ροντινέι με την Σάντος αναμένεται την Κυριακή (6/9/22:00), όταν η ομάδα της πολιτείας του Σάο Πάολο επισκεφτεί την Ιντερνασιονάλ.