Τι λένε οι μπουκ για την επόμενη ομάδα του Γιάγια Τουρέ!

Ο Ιβοριανός πρώην άσος του Ολυμπιακού ψάχνει τον επόμενο σταθμό του στη διαθέσιμη αγορά και σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες θα καταλήξει πιθανότατα σε Σκωτία, Αγγλία ή Γαλλία!

Τι λένε οι μπουκ για την επόμενη ομάδα του Γιάγια Τουρέ!

Το δεύτερο πέρασμα του Γιάγια Τουρέ από τον Ολυμπιακό έμελλε να είναι σύντομο και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο ο Ιβοριανός άσος παραμένει «δυνατό» όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με συνέπεια να υπάρχουν αρκετοί «μνηστήρες» που... καλοβλέπουν ενδεχόμενη απόκτησή του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το όνομα του Τουρέ είναι τόσο... πιασάρικο που οι βρετανικές εταιρίες στοιχηματισμού προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα να ποντάρει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Ιβοριανού! Μάλιστα, το μεγάλο φαβορί επί του παρόντος σύμφωνα με τους μπουκ είναι η Σέλτικ, μια επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3 προς 1!

Στη σχετική λίστα υπάρχουν αρκετές ακόμα επιλογές, όπως οποιαδήποτε ομάδα της Κίνας (5 προς 2), οποιαδήποτε ομάδα του MLS (7 προς 2), αλλά και η Νότιγχαμ Φόρεστ με απόδοση 6 προς 1! Ακολουθούν οι Γουέστ Χαμ (10 προς 1), οι γαλλικές Μονακό (14 προς 1) και Μαρσέιγ (16 προς 1), αλλά και η πρώην αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League, η Μπέρνλι (16 προς 1)!