Στην Πογκόν ο Μπότης

Ο Νίκος Μπότης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πογκόν.

Στην Πογκόν ο Μπότης

Ο 22χρονος τερματοφύλακας Νίκος Μπότης, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Πολωνία. Ο νεαρός γκολκίπερ θα συνεχίσει την πορεία του στην Πογκόν Στσζέτσιν, η οποία ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην 9η θέση της Ekstraklasa.

Η πολωνική ομάδα αποτελεί δοκιμασμένο και ελκυστικό προορισμό για τους Έλληνες παίκτες, καθώς στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί εκεί με επιτυχία τόσο ο Ευθύμης Κουλούρης όσο και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία, ο Μπότης βρίσκεται ήδη στην πόλη Στσζέτσιν, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του. Το αυριανό πρόγραμμα του παίκτη περιλαμβάνει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Έτσι, ο Έλληνας πορτιέρε ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο εξωτερικό, αναζητώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες για να αναδείξει το ταλέντο του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110