Λεβάντε - Οσασούνα 3-2: Το γύρισαν από 0-2 στο 90' & είναι στον πόντο από την σωτηρία οι Βαλενθιάνοι

Η Λεβάντε που έχανε 2-0 από την Οσασούνα πήρε τη νίκη με 3-2 και πλησίασε στον πόντο την Σεβίλλη στο εναρκτήριο ματς της La Liga

Λεβάντε - Οσασούνα 3-2: Το γύρισαν από 0-2 στο 90' & είναι στον πόντο από την σωτηρία οι Βαλενθιάνοι

Bάσιμες ελπίδες παραμονής στη La Liga έχει η Λεβάντε, παυ, παρότι έχανε 0-2, από την Οσασούνα, εντός έδρας επικράτησε 3-2 στο 90’ και πλησίασε στον πόντο τη Σεβίλλη που είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Λούις Κάστρο βρέθηκε να χάνει στο 11' με δύο γκολ από αυτογκόλ του Τολιάν και τέρμα του Μπούντιμιρ.

Δυο γκολ του Γκαρσία ωστόσο σε ένα τρίλεπτο (35’-37’) και η απευθείας αποβολή του Ερέρα στο 45’ έφεραν τα πάνω-κάτω.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν από τα αποδυτήρια φουριόζοι, στρίμωξαν απίστευτα την αντίπαλό τους και εντέλει λυτρώθηκαν με κοντινή κεφαλιά του Εγιόνγκ στο 90’!

Έτσι η Λεβάντε πλησίασε στον πόντο τη Σεβίλλη (που υποδέχεται την Εσπανιόλ) και στους δυο βαθμούς τις Μαγιόρκα-Τζιρόνα και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή.

Το πρoφίλ της 35ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 8/5

Λεβάντε-Οσασούνα 3-2
(35’, 37’ Γκαρσία, 90’ Εγιόνγκ - 3’ αυτ. Τολιάν, 11’ Μπούντιμιρ)

Σάββατο, 9/5

Έλτσε-Αλαβές (15:00)

Σεβίλλη-Εσπανιόλ (17:15)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα (19:30)

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μπέτις (22:00)

Κυριακή, 10/5

Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ (15:00)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαλένθια (17:15)

Οβιέδο-Χετάφε (19:30)

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Δευτέρα, 11/5

Ράγιο Βαγιεκάνο-Τζιρόνα (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Standings provided by Sofascore


Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110