Τι συμβαίνει με Κάιπερς και Ολυμπιακό

Η εμπλοκή της Νότιγχαμ και η δικαίωση του Βέλγου επιθετικού που αρνήθηκε να πάει στην ΑΕΚ.

Τι συμβαίνει με Κάιπερς και Ολυμπιακό

Τον θυμάστε τον Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη; Βρίσκεται μια ανάσα να μεταγραφεί στη Νότιγχαμ και ήδη κύκλοι μάνατζερ τον μπλέκουν, όπως είναι λογικό, και με τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε ότι ο 21χρονος Βέλγος επιθετικός είχε φτάσει μια ανάσα από την ΑΕΚ. Για την ακρίβεια ο Εργοτέλης είχε αποδεχτεί πρόταση 300.000 ευρώ της Ένωσης, ωστόσο ο Κάιπερς δεν ήθελε να πάει στον «Δικέφαλο», καθώς το συμβόλαιό που του πρότεινε δεν έφτανε καν στα «θέλω» του. Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι «προτιμάω να παίζω πόλο παρά να παίξω ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ».

Από το καλοκαίρι λοιπόν είναι στο «ψυγείο» στον Εργοτέλη και ήδη λέγεται ότι η Νότιγχαμ κινήθηκε να τον αποκτήσει. Είναι λογικό να υπάρχει στο βάθος ο Ολυμπιακός, λόγω Φόρεστ...

Άλλωστε, στο Ηράκλειο το περασμένο καλοκαίρι ακουγόταν έντονα ότι ο Κάιπερς είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους», αλλά τελικά πήγαν στην απόκτηση του Δημήτρη Μάνου από τον ΟΦΗ.

Η περιπέτεια του Βέλγου στο Ηράκλειο αναμένεται να ολοκληρωθεί και ο παίκτης μετακομίσει στη Νότιγχαμ. Αν είναι προσωρινή ή όχι η μετακόμιση θα το δείξει ο χρόνος.

Η ουσία είναι ότι ο Κάιπερς έκανε μεγάλο αγώνα για να μην πάει στην ΑΕΚ και τελικά, έχοντας ως όπλο την υπομονή του, δικαιώθηκε και ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.