Χατ-τρικ πέτυχε ο Ραούλ ντε Τομάς - Μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι

Ο Ραούλ ντε Τομάς σκόραρε τρία γκολ και έδωσε την νίκη στην Ράγιο Βαγιεκάνο απέναντι στην Θέλτα με 4-2 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Primera Division.

Χατ-τρικ πέτυχε ο Ραούλ ντε Τομάς - Μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2018, ο Ολυμπιακός είχε ως μεταγραφικό στόχο τον Ραούλ ντε Τομάς.

Ο 24χρονος Ισπανός επιθετικός ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο μαζί με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Ραούλ ντε Τομάς συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της Βαγιεκάνο πετυχαίνοντας 24 γκολ και 4 ασίστ σε 32 συμμετοχές στην Segunda Division!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε. Το καλοκαίρι οι Μαδριλένοι τον κοστολογούσαν στα 4 εκατ. ευρώ. Ο Ραούλ ντε Τομάς συνέχισε στην Ράγιο Βαγιεκάνο στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Η Βαγιεκάνο θα πληρώσει 7 εκατ. συνολικά για τον δανεισμό του Ισπανού ο οποίος λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Στην χθεσινή αναμέτρηση της Ράγιο με την Θέλτα, ο Ραούλ ντε Τομάς πέτυχε χατ-τρικ δίνοντας την νίκη με το εμφατικό 4-2 στην ομάδα του. Με τα τρία τέρματα του, συμπλήρωσε τα 5 στην φετινή σεζόν σε συνολικά 15 συμμετοχές του έχοντας ξεκινήσει 14 φορές στην βασική ενδεκάδα. Η αξία του Ραούλ ντε Τομάς ανέβηκε στα 7.000.000 ευρώ στα τέλη Δεκέμβρη.

Δείτε τα γκολ της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στην Ράγιο και την Θέλτα: