Ακόμα στο... ψάξιμο ο Τουρέ!

Ο Ιβοριανός χαφ που επιδιώκει την επιστροφή του στην Premier League, δεν έχει βρει ακόμη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακόμα στο... ψάξιμο ο Τουρέ!

Οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ χώρισαν στις 12 Δεκεμβρίου. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και ακόμη ο Ιβοριανός χαφ δεν έχει βρει ομάδα. Αν ευσταθούν τα όσα ακούγονται στην Αγγλία, ο Ντμίτρι Σέλουκ προσπαθεί να τον πάει στην Αραβία ή στην Κίνα, αλλά ο Τουρέ προτιμάει να κυνηγήσει έστω και στα 35 του την επιστροφή του σε ομάδα της Premier League.

Άλλωστε, είχαν ακουστεί έστω και υπό μορφή φημολογίας, ένα σωρό ομάδες από την Αγγλία ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αφρικανού άσου. Μεταξύ άλλων εμφανιζόταν και η Γουέστ Χαμ ως μία εκ των υποψηφίων.

Ωστόσο, εδώ και ένα μήνα ο Γιάγια Τουρέ δεν έχει βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Η αλήθεια είναι ότι προτάσεις έχει στα χέρια του. Και φαίνεται ότι οι προτάσεις είναι από πρωταθλήματα που είναι από την Ασία.

Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο… Εκτός κι αν ισχύουν τα όσα είχαν κυκλοφορήσει στους διαδρόμους του Ρέντη όταν ο Τουρέ ήταν «τελειωμένος», αλλά ακόμη δεν είχε επισημοποιηθεί το «διαζύγιο».

Ακουγόταν λοιπόν έντονα ότι ο Ιβοριανός θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο MLS, ίσως επειδή βλέπει την αποδοχή που τυγχάνει στο Λος Άντζελες ένας άλλος αστέρας του ποδοσφαίρου, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Για την ιστορία, η αγορά στις ΗΠΑ ανοίγει στις 13 Φεβρουαρίου...