Η Γκινγκάμπ απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρενς»!

Μετά από 5 διαδοχικές κατακτήσεις του League Cup Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση από την Γκινγκάμπ.

Η Γκινγκάμπ απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρενς»!

Οι φίλαθλοι που πήγαν στο «Παρκ Ντε Πρενς» να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος, Γκινγκάμπ πρέπει υπέστησαν... κάποιο σοκ στα τελευταία λεπτά. Η ΠΣΖ αποκλείστηκε από την Γκινγκάμπ στο League Cup Γαλλίας και μάλιστα αγωνίστηκε με σχεδόν όλους τους βασικούς παίκτες!

Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε με τον Νεϊμάρ στο 62' και φυσικά κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη του αγώνα. Η Γκινγκάμπ κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. Αρχικά στο 81' ο Ενγκμπακοτό ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις (93') ο γιος του θρύλου Λιλιάν Τουράμ, ο Μάρκους εκτέλεσε εύστοχα τον Αρεολά και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα αγγίζει τους 36 πόντους. Η Γκινγκάμπ έχει μόλις δύο νίκες σε 18 αγωνιστικές. Στις 19 Ιανουαρίου η Παρί θα φιλοξενήσει την Γκινγκάμπ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Στα ημιτελικά του League Cup θα αγωνιστούν οι εξής ομάδες: Στρασβούργο, Μονακό, Γκινγκάμπ και Μπορντό.