«Έχουν συμφωνήσει Τσέλσι και Ιγκουαΐν»

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει δεχθεί την πρόταση της Τσέλσι.

«Έχουν συμφωνήσει Τσέλσι και Ιγκουαΐν»

Τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η Τσέλσι όπως είναι γνωστό αρκετό καιρό θέλει να φέρει στο Λονδίνο τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει σήμερα πως ο Αργεντινός επιθετικός έχει πει το «ναι» στην Λονδρέζικη ομάδα και δεν αποκλείεται να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Αγγλίας σήμερα μάλιστα.

Συν τις άλλοις, ο Ιγκουαΐν αναμένεται να έχει προπονητή ξανά τον Μαουρίτσιο Σάρι. Οι δυο τους ήταν στην Νάπολι όταν ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του σκοράροντας 37 τέρματα!

Η «Marca» εξηγεί επίσης πως η Τσέλσι θα πληρώσει 36 εκατ. στην Γιουβέντους για να τον αγοράσει επειδή ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει δοθεί δανεικός στην Μίλαν. Ο μισθός του Αργεντινού θα αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αλβάρο Μοράτα ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τότεναμ λόγω τραυματισμού όπως έγινε γνωστό, θα αποτελέσει παρελθόν από τους «Μπλε». Ο Ζιρού επέστρεψε στην αγωνιστική δραστηριότητα άρα ο Ισπανός δύσκολα θα παραμείνει στο Λονδίνο. Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σεβίλλη για την μετακίνηση του Μοράτα με τις περισσότερες πιθανότητες να μιλούν για δανεισμό.