Ο Φαν Χάαλ... αυτοπροτάθηκε στη Μπενφίκα

Ο -κάτοικος Πορτογαλίας- Ολλανδός τεχνικός προσφέρθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «Αετών» μετά την απόλυση του Ρουί Βιτόρια.

Ο Φαν Χάαλ... αυτοπροτάθηκε στη Μπενφίκα

Την άκρη του πάγκου της Μπενφίκα... καλοβλέπει ο Λουίς Φαν Χάαλ. Ο 67χρονος προπονητής, ο οποίος σημειωτέον διαμένει στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, αυτοπροτάθηκε στη διοίκηση του συλλόγου για την τεχνική ηγεσία των «Αετών», σύμφωνα με έγκυρα Μέσα της χώρας της Ιβηρικής.

Θυμίζουμε ότι το προπονητικό πόστο της Μπενφίκα έμεινε... ορφανό μετά την πρόσφατη απόλυση του Ρουί Βιτόρια. Οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας, προεξάρχοντος του προέδρου Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, προσπάθησαν ήδη να φέρουν στον πάγκο ένα μεγάλο όνομα, αυτό του Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός απέρριψε την πρόταση.

Ένας ακόμη γνωστός τεχνικός που βρισκόταν στη σχετική λίστα του συλλόγου ήταν ο πρώην προπονητής της Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Αλ Χιλάλ και η ενδεχόμενη επιστροφή του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη στην παρούσα φάση. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στη Μπενφίκα εκτελεί επί του παρόντος ο Μπρούνο Λάγκε.