Μπάγερν Μονάχου: «Ο Ριμπερί θα πληρώσει μεγάλο πρόστιμο για τις ύβρεις»

Παρά το γεγονός πως άπαντες στην Μπάγερν Μονάχου υπερασπίστηκαν τον Φρανκ Ριμπερί για τα όσα του καταλογίστηκαν για την... μπριζόλα που έφαγε, ο Γάλλος κλήθηκε να πληρώσει ένα μεγάλο πρόστιμο για την ακραία απάντηση του όπως τονίζει ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών. 

Μπάγερν Μονάχου: «Ο Ριμπερί θα πληρώσει μεγάλο πρόστιμο για τις ύβρεις»

Ο Φρανκ Ριμπερί ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται στο μαγαζί του γνωστού σε παγκόσμια εμβέλεια, Salt Bae τρώγοντας μια μπριζόλα αξίας 1.200 ευρώ. Πολλοί χρήστες του Ίντερνετ και δημοσιογράφοι κατέκριναν τον Γάλλο σταρ της Μπάγερν για αυτήν του την κίνηση με αποτέλεσμα ο Ριμπερί να ξεσπάσει σε αυτούς χρησιμοποιώντας άσχημες εκφράσεις και ύβρεις.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς μίλησε με τον Ριμπερί και αφού του είπε πως ήταν φυσιολογικό να αντιδράσει στα σχόλια που του έκαναν, του έκανε γνωστό πως θα πρέπει να πληρώσει υψηλό πρόστιμο για τον τρόπο που το έκανε.

Ο Σαλιχάμιτζιτς είπε αναλυτικά: «Ο Φρανκ δέχτηκε ύβρεις για τον ίδιο και την οικογένειά του. Είχε όλο το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ωστόσο -δυστυχώς- ξέφυγε τελείως σε κάποιο σημείο. Χρησιμοποίησε λέξεις και φράσεις που εμείς ως Μπάγερν Μονάχου δεν αποδεχόμαστε. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα και τον ενημέρωσα πως θα του επιβληθεί ένα πολύ υψηλό πρόστιμο, κάτι που αποδέχτηκε»