Ριμπερί εν εξάλλω: «Γ...νται οι μάνες σας και οι γιαγιάδες σας»!

Ο Γάλλος σταρ της Μπάγερν καταφέρθηκε με χυδαίες εκφράσεις εναντίον δημοσιογράφων και χρηστών του ίντερνετ που τον κατακρίνουν για τον τρόπο ζωής του.

Ριμπερί εν εξάλλω: «Γ...νται οι μάνες σας και οι γιαγιάδες σας»!

Το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Φρανκ Ριμπερί είναι γνωστό τοις πάσι, ωστόσο η πλευρά της προσωπικότητάς του που αποκάλυψε μέσω του διαδικτύου αναμφίβολα προκαλεί -δυσάρεστη- έκπληξη.

Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για τον τρόπο ζωής του και κυρίως για τα χρήματα που ξοδεύει σε πανάκριβα γεύματα και παρόμοιες δραστηριότητες, ο Γάλλος σταρ της Μπάγερν βγήκε εκτός ελέγχου «στολίζοντας» τους επικριτές του με χυδαίες εκφράσεις.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Ριμπερί ήταν οι αντιδράσεις στην ανάρτηση ενός βίντεο, που τον δείχνει να απολαμβάνει μια μπριζόλα αξίας 1.200 ευρώ.

Στη σχετική διαδικτυακή ανάρτησή του, ο Ριμπερί γράφει μεταξύ άλλων:

«Για το 2019 ας ξεκινήσουμε με τους ζηλιάρηδες, τους "haters" κι εκείνους που γεννήθηκαν εξαιτίας ενός σπασμένου προφυλακτικού: Γ…..νται οι μάνες σας, οι γιαγιάδες και το γενεαλογικό σας δένδρο! Δεν σας χρωστάω τίποτα. Την επιτυχία μου τη χρωστάω στο Θεό, την οικογένεια και τους φίλους μου, που με πιστεύουν».

Μάλιστα, ακολούθησε και δεύτερο ποστ, το οποίο απευθύνεται στους δημοσιογράφους:

«Αναφορικά με τους ψευτοδημοσιογράφους, που πάντα ασκούν κακοπροαίρετη κριτική σ’ εμένα και τις πράξεις μου (τελευταίο παράδειγμα οι τιμές αυτών που τρώω!)… Όταν προσφέρω σε φιλανθρωπίες (γιατί έχω μάθει πάντα να δίνω όταν λαμβάνω πολλά), γιατί κανένα μεγάλο μέσο δεν μιλά γι’ αυτές; Προτιμάτε να μιλάτε για τις διακοπές που περνώ με την οικογένειά μου. Παρακολουθείτε κάθε μου κίνηση, τι τρώω κτλ.. Για τέτοιου είδους ανοησίες είστε πάντοτε παρόντες!».