Η Τσέλσι προσφέρει 50 εκατ. λίρες για τον Καβάνι!

Όπως αναφέρει η βρετανική «Express», η Τσέλσι είναι σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την Έντισον Καβάνι. Περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ δίνουν στους Παριζιάνους για να κάνουν δικό τους τον Ουρουγουανό επιθετικό οι «Μπλε».

Η Τσέλσι προσφέρει 50 εκατ. λίρες για τον Καβάνι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να προλάβει πιθανών νέα προβλήματα στην επιθετική γραμμή της Τσέλσι που μπορεί να κοστίσουν πολλά στην συνέχεια και κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να αποκτήσει έναν επιθετικό.

Η Τσέλσι χθες (5/1) επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ στο Κύπελλο Αγγλίας με δύο γκολ του Μοράτα. Ο Ισπανός ναι μεν σκόραρε αλλά έχασε μια απίστευτη ευκαιρία στο ένα μέτρο που σε άλλη στιγμή θα μπορούσε να κοστίσει. Έτσι, ο Σάρι επιμένει πως χρειάζεται έναν επιθετικό η ομάδα του.

Σύμφωνα με την βρετανική «Express» το όνομα που βρίσκεται ψηλά στην λίστα των στόχων είναι αυτό του Έντισον Καβάνι. Ο 31χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στο Παρίσι 6 χρόνια έχοντας πετύχει 183 γκολ σε 264 αγώνες με την γαλλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι αδιαμφισβήτητα ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς παγκοσμίως και ο Ουρουγουανός αποτελεί διακαή πόθο του Μαουρίτσιο Σάρι. Η Τσέλσι σύμφωνα με το δημοσίευμα δίνει 50 εκατ. λίρες στην Παρί για να αγοράσει τον Καβάνι.