Αποφασίζει για Άμπραχαμ η Τσέλσι - Στο «κόλπο» η Γουλβς!

Η Τσέλσι έχει χρονικό περιθώριο μέχρι τις 14 Ιανουαρίου για να αποφασίσει εάν θα τερματίσει τον δανεισμό του Τάμι Άμπραχαμ στην Άστον Βίλα.

Αποφασίζει για Άμπραχαμ η Τσέλσι - Στο «κόλπο» η Γουλβς!

Περίπου 10 μέρες έχει να σκεφτεί η διοίκηση της Τσέλσι ποια θα είναι η απόφαση της για τον νεαρό επιθετικό, Τάμι Άμπραχαμ.

Ο 21χρονος Άμπραχαμ ανήκει στην Τσέλσι και αγωνίζεται ως δανεικός στην κατηγορία Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και την Άστον Βίλα. Ο νεαρός επιθετικός έχει 20 συμμετοχές με την φανέλα της Άστον Βίλα και έχει σκοράρει 16 γκολ!

Επομένως ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι σκέφτεται σοβαρά την διακοπή δανεισμού του Άμπραχαμ στην Άστον Βίλα και την άμεση επανένταξη του στο ρόστερ της Τσέλσι από την στιγμή που το τελευταίο διάστημα οι «μπλε» αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην επίθεση. Συν τις άλλοις έχει μείνει μόνο ο Μοράτα ως επιλογή για την θέση του φορ.

Στο κόλπο και η Γουλβς. Οι «λύκοι» έχουν δει τι έχει πετύχει φέτος ο νεαρός φορ στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν την απόφαση της Τσέλσι για τον Άγγλο στράικερ η οποία έχει περιθώριο μέχρι τις 14 Ιανουαρίου.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει μια περίπτωση να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Γουλβς ο Τάμι Άμπραχαμ. Η αιτία είναι πως ο 21χρονος έχει αγωνιστεί στις 24 Αυγούστου με την Κ23 της Τσέλσι. Ενσωματώθηκε στην Άστον Βίλα λίγες μέρες αργότερα έναντι του ποσού των 9 εκατ. λιρών μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο κανονισμός λέει πως ένας παίκτης δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί για 3 διαφορετικά κλαμπ εντός μιας σεζόν. Η πλευρά της Γουλβς πιστεύει πως η κατηγορία Κ23 δεν ισχύει για αυτόν τον κανονισμό και πως ο Άμπραχαμ θα μπορεί να αγωνιστεί και για τους «λύκους» με κάθε νομιμότητα εάν βέβαια συμφωνήσουν με την Τσέλσι.