Ουνιόν Σάντα Φε: «Ο Σολδάνο πωλήθηκε για 1,3 εκατ. δολάρια στον Ολυμπιακό»

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού η μετακίνησή του αν και πέρασε από... χίλια κύματα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ουνιόν Σάντα Φε: «Ο Σολδάνο πωλήθηκε για 1,3 εκατ. δολάρια στον Ολυμπιακό»

Ο Σολδάνο ήταν ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Σάντα Φε και η παραχώρησή του στον Ολυμπιακό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο σύλλογο της Αργεντινής.

Η πρώην ομάδα του 24χρονου σέντερ φορ, θέλοντας να κοπάσει κάπως τον θόρυβο, εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να γνωστοποιήσει το ποσό που κέρδισε από την μεταγραφή του επιθετικού και αυτό ανέρχεται στα 1.3 εκατ. δολάρια για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι Αργεντινοί τονίζουν ότι ο σύλλογος διατηρεί το 15% των δικαιωμάτων του Σολδάνο σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον πουλήσει σε κάποιο σύλλογο της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Σάντα Φε: «Η πώληση του Σολδάνο στον Ολυμπιακό έγινε με το συνολικό ποσό 1,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για το 60% των δικαιωμάτων του, με τον σύλλογο να διατηρεί 15% για μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή».