Σάρι για μεταγραφές: «Η διοίκηση ξέρει την γνώμη μου»

Μετά την «λευκή» ισοπαλία της Τσέλσι με την Σαουθάμπτον, ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε σχετικά με το πρόβλημα της επίθεσης και τις μεταγραφές.

Σάρι για μεταγραφές: «Η διοίκηση ξέρει την γνώμη μου»

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να «λυγίσει» την άμυνα της Σαουθάμπτον στο Στάμφορντ Μπριτζ και έτσι έμεινε το 0-0 στην χθεσινή (Τετάρτη 2/1) αναμέτρηση στο Λονδίνο.

Οι «μπλε» έχουν σκοράρει μόλις 3 γκολ στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Premier League. Ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι είδε τον Ζιρού να βγαίνει «νοκ άουτ» στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας δύο αγωνιστικές πριν και όταν γύρισε άσχημα τον αστράγαλο του με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Γάλλου επιθετικού.

Ο Σάρι είχε τονίσει πριν τον αγώνα με τους «Αγίους» πως δεν χρειάζονται άλλον επιθετικό μετά τον τραυματισμό του Ζιρού. Ο Ιταλός προπονητής είπε πως έχει τον Μοράτα αλλά και τον Αζάρ διαθέσιμους για την επιθετική γραμμή αλλά μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης άλλαξε τα λεγόμενα του.

Συγκεκριμένα, ο Σάρι είπε:

«Παίξαμε πολύ καλά στα 80 μέτρα του γηπέδου. Στην συνέχεια είχαμε προβλήματα στα υπόλοιπα 20 μέτρα (εννοώντας την επίθεση). Είμαστε αναγκασμένοι να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στα συγκεκριμένα 20 μέτρα του γηπέδου. Ο σύλλογος γνωρίζει καλά την γνώμη μου. Νομίζω πως χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό».

«Δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος στην αγορά για τις μεταγραφές. Θα πρέπει να βελτιώσω τους παίκτες, την ομάδα, τις επιθετικές φάσεις ή καλύτερα τις επιθετικές φάσεις στα τελευταία 20 μέτρα του γηπέδου».

«Το κλαμπ γνωρίζει την θέση μου και την γνώμη μου. Είναι θέμα της διοίκησης».