Μπαράζ αποχωρήσεων από τους αμυντικούς της Ατλέτικο Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς αρκετά συμβόλαια των παικτών της ομάδας λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

Μπαράζ αποχωρήσεων από τους αμυντικούς της Ατλέτικο Μαδρίτης

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον τεσσάρων παικτών της Ατλέτικο Μαδρίτης που αποτελούν τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής του συλλόγου με τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων υπό την καθοδήγηση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στη λίστα αυτών των παικτών είναι και ο αρχηγός της ομάδας Ντιέγκο Γκοντίν η παραμονή του οποίου είναι αμφίβολη. Ο 32χρονος δεσμεύεται ακόμη στην Ατλέτικο με συμβόλαιο 6 μηνών, κάτι που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να συζητήσει με άλλες ομάδες το ενδεχόμενο μεταγραφής του από τον Ιούνιο.

«Η Ατλέτικο και ο Γκοντίν δεν κοιτάζονται στα μάτια», έγραψε χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα «Marca» την Τετάρτη, αναφέροντας ότι ο παίκτης και ο σύλλογος ήρθαν σε προφορική συμφωνία τον περασμένο Αύγουστο μετά την προσφορά που κατέθεσε για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην υπογραφή ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός δεξιός αμυντικός, Χουανφράν, και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Φιλίπε Λουίς, και οι δύο στα 33 χρόνια τους, βρίσκονται επίσης στους έξι τελευταίους μήνες του συμβολαίου τους.

Επίσης η αβεβαιότητα με την παραμονή των τριών παικτών, αυξάνει την ανασφάλεια του συλλόγου της Μαδρίτης και από το γεγονός ότι ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός Λικά Ερναντέζ έχει μπει στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προσφορά 80 εκ. ευρώ των Βαυαρών στην Ατλέτικο, που είναι και η ρήτρα αποδέσμευσής του, κάνοντας το καμπανάκι κινδύνου να χτυπήσει επικίνδυνα στα αυτιά των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου.

«Υπάρχουν πολλοί Ευρωπαϊκοί σύλλογοι για τους οποίους ονειρεύομαι να παίξω. Είμαι πολύ καλά εδώ στη Μαδρίτη, αλλά θα ήθελα να σκεφτώ την αποχώρησή μου εάν με ενδιέφερε μια καλή πρόταση», δήλωσε ο Ερναντέζ την περασμένη εβδομάδα στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».