Ύμνοι Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ξεχνά τη μέρα που επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Ύμνοι Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του

Ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο BarcaTV κι εκεί δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη θητεία του στους ερυθρόλευκους και σε όσα βίωσε στο φαληρικό γήπεδο όταν επέστρεψε με την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

O Βαλβέρδε δήλωσε ευγνώμων προς τους Έλληνες. «Η θητεία μου στον Ολυμπιακό είναι ένα από τα πράγματα που κρατάω με περισσότερη αγάπη. Αυτό που έζησα στην Ελλάδα δεν περιγράφεται και η υποδοχή που μου επιφύλαξαν όταν πήγαμε για να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα ήταν θεαματική» είπε.

Φυσικά ο Βαλβέρδε μίλησε και για πολλά άλλα θέματα. Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η δήλωση για το μέλλον του. «Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι την επόμενη σεζόν. Σε αυτό το ποδόσφαιρο, ποιος γνωρίζει το μέλλον του; Όλοι ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, όμως εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ μακροπρόθεσμα. Για εμάς, δύο μήνες είναι ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Αν κερδίσεις ένα ματς, όλοι σε παρακολουθούν. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να είναι όλοι χαρούμενοι από την δουλειά μας. Δεν πρόκειται όμως να κλέψουμε. Αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όλοι θα τα ρίξουν στον προπονητή γιατί έτσι είναι η δουλειά μας. Προσπαθώ να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Θα δούμε» τόνισε.