Προκριματικά Μουντιάλ Αφρικής: Οι χώρες που δεν έχουν... έδρα

Και σε αυτήν την αγωνιστική στα προκριματικά του Μουντιάλ για τη ζώνη της Αφρικής ορισμένες χώρες είναι υποχρεωμένες να αλλάξουν έδρα.

Προκριματικά Μουντιάλ Αφρικής: Οι χώρες που δεν έχουν... έδρα

Και σε αυτήν την αγωνιστική στα προκριματικά του Μουντιάλ για τη ζώνη της Αφρικής ορισμένες χώρες είναι υποχρεωμένες να αλλάξουν έδρα. Είτε λόγω ανεπαρκών γηπεδικών εγκαταστάσεων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της Ομοσπονδίας είτε για λόγους ασφαλείας.

Οι Σεϋχέλλες θα υποδεχθούν την Γκαμπόν στον Μαυρίκιο, το Σάο Τομέ και Πρενσίπε θα παίξει με την Ισημερινή Γουινέα στο Μαρόκο, όπως και η Μαδαγασκάρη με την Κεντρική Αφρική. Το ίδιο είναι υποχρεωμένος να κάνει πλέον και το Μάλι που θα παίξει στο Μαρόκο με αντίπαλο τις νήσους Κόμορες, για λόγους ασφαλείας.

Σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες χώρες που υποχρεούνται σαν δώσουν παιχνίδια εκτός των συνόρων στην Αφρική, το Τσαντ για πρώτη φορά σε αυτήν την προκριματική φάση του Μουντιάλ θα αγωνιστεί στην φυσική του έδρα, Στην πρωτεύουσα Ντζαμένα, καθώς αποκαταστάθηκαν οι συνθήκες ασφάλειας στη χώρα και έτσι θα γίνει εκεί το ματς του Τσαντ με την Γκάνα.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110