Έχασε ξανά η Νότιγχαμ, αλλά οι οπαδοί στηρίζουν Καράνκα! (pic)

H Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε στην έδρα της Μίλγουολ, ωστόσο οι φίλοι της ομάδας έδειξαν ξανά τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού.

Έχασε ξανά η Νότιγχαμ, αλλά οι οπαδοί στηρίζουν Καράνκα! (pic)

Τι και αν η Νότιγχαμ έμεινε για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τη νίκη στην αγγλική Championship, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Μίλγουολ;

Οι φίλοι της Φόρεστ δεν θεωρούν τον Αϊτόρ Καράνκα υπεύθυνο για την αγωνιστική... κατρακύλα της ομάδας, αντιθέτως εξέφρασαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, αναρτώντας και σχετικό πανό στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου!

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της Νότιγχαμ είναι αμφίβολο, δεδομένου ότι η ομάδα μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ζητήσει άμεσα αποτελέσματα από τον 45χρονο κόουτς τις προηγούμενες μέρες.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης με τη Μίλγουολ πέτυχε ο Τάνινκλιφ στο 9ο λεπτό, με τη Νότιγχαμα να υποχωρεί πλέον στη 10η θέση της Championship, την ώρα που πριν από μερικές αγωνιστικές βρισκόταν στην πρώτη εξάδα...

Η σύνθεση της Νότιγχαμ: Παντιλίμον, Νταρίκουα, Χέφελε, Φοξ, Ρόμπινσον, Κόλντμπακ, Γιάκομπ (56' Γκεντιουρά), Κας (64' Γιάνκο), Ζοάο Καρβάλιο (65' Γκρέιμπαν), Λόλι, Μέρφι.

Δείτε τη φωτογραφία με το πανό υπέρ του Καράνκα και τη βαθμολογία της Championship: