Ολυμπιακός: Σε πρώτη φάση ξεκαθαρίζει το τοπίο με Ουνιόν για Σολδάνο

Ο αργεντίνικος σύλλογος θα κάνει μία απόπειρα για να ανανεώσει το συμβόλαιο στον Φράνκο Σολδάνο και να αποσπάσει περισσότερα χρήματα τον Γενάρη. Ωστόσο, ο 24χρονος Αργεντινός φορ θεωρείται φευγάτος και δεν είναι σίγουρο ότι θα πει «ναι» στην πρόταση της ομάδας του.

Ολυμπιακός: Σε πρώτη φάση ξεκαθαρίζει το τοπίο με Ουνιόν για Σολδάνο

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις με τον Φράνκο Σολδάνο. Ίσως και μέσα στο επόμενο διήμερο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με την αποχώρησή του από την Ουνιόν Σάντα Φε.


Το ότι θα φύγει από την Ουνιόν, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία, μιας και το παραδέχονται πλέον σε όλους τους τόνους στην Αργεντινή. Αυτό που θα ξεκαθαρίσει είναι αν θα δεχτεί την πρόταση ανανέωσης ή όχι από πλευράς Ουνιόν.


Η ομάδα του δεν είναι αρνητική στο να τον πουλήσει τον Ιανουάριο, καθώς γνωρίζει ότι αυτή είναι η επιθυμία του 24χρονου επιθετικού. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του και περιμένει.


Ωστόσο, η Ουνιόν θα προτιμούσε να τον πούλαγε με περισσότερα χρήματα από τα 2 εκ. ευρώ. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να σμφωνήσει με τον παίκτη για μία ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, μιας και είναι διαφορετικές οι διαπραγματεύσεις για την πώληση ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο και διαφορετικές οι διαπραγματεύσεις για την πώληση ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.


Τα πράγματα λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα. Θα υπάρξει τις επόμενες ώρες μία συνάντηση του Σολδάνο με τη διοίκηση της Ουνιόν. Εκεί οι Αργεντίνοι θα του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης και παράλληλα θα ρίξει στο τραπέζι και τις ομάδες που έχουν ήδη κάνει μία πρώτη κρούση.


Ο 24χρονος φορ επιμένει ότι ο κύκλος του στην Ουνιόν έκλεισε και πώς έφτασε η στιγμή να φύγει. Σήμερα – αύριο λοιπόν θα ξεκαθαρίσει πρωτίστως το τοπίο γύρω από την Ουνιόν. O Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κάνει την κίνησή του και περιμένει, με τον παίκτη να είναι σύμφωνος να έρθει στην Ελλάδα. Περιμένουν όμως ιταλικές και γερμανικές ομάδες επίσης... Οπότε, αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι μέρες εώς και την Πρωτοχρονιά...