Ολυμπιακός: Επιθετικό... αλά Μπα εξετάζει ο Μοντέστο!

O επικεφαλής του «ερυθρόλευκου» τμήματος σκάουτινγκ έχει στη λίστα του ακόμα ένα «λαβράκι» από Γαλλία. Τι ισχύει με τον Ντιαλό.

Ολυμπιακός: Επιθετικό... αλά Μπα εξετάζει ο Μοντέστο!

Μετά τη γνωστοποίηση της απόκτησης του Μπα από τον Ολυμπιακό, αμέσως αναπτύχθηκε η φημολογία ότι ο Μοντέστο έχει «σταμπάρει» και επιθετικό από την Ligue 2.

Στο παρελθόν είχε ακουστεί το όνομα του Ντιαλό της Μετς. Σενεγαλέζος και αυτός, όπως ο Μπα και ο Σισέ, 23 ετών και ύψος 1,86 μ. Φέτος έχει σημειώσει 15 τέρματα σε 20 συμμετοχές.

Υπάρχει όμως ένα «αλλά». Όταν είχε πρωτοακουστεί το όνομα του για τον Ολυμπιακό, πριν από περίπου 1,5 μήνα, δεν είχε βρει δίχτυα πολλές φορές. Αφήστε δε που ο Αφρικανός τότε είχε κοστολογηθεί με 1,5 ευρώ από τη Μετς και τώρα βρίσκεται στη λίστα αρκετών γαλλικών ομάδων από τη Ligue 1.

Δεν είναι δηλαδή περίπτωση Μπα, που οι γαλλικές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας δεν πήραν χαμπάρι οποιαδήποτε κίνηση από πλευράς Μοντέστο. Είναι πλέον υποψιασμένες με τον Ντιαλό συγκριτικά με ό,τι συνέβη με τον Μπα.

Οπότε, κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή έχει στη λίστα του ο επικεφαλής του «ερυθρόλευκου» τμήματος σκάουτινγκ. Και δεν αποκλείεται να μην είναι κλασικός φορ, αλλά κάποιος εξτρέμ. Μην ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες κοιτάζουν και για τις δύο θέσεις.