Μοντέστο και Ολυμπιακός έπιασαν ξανά στον ύπνο την Σεντ Ετιέν με Μπα!

Πώς ο Μοντεστό ξάφνιασε για δεύτερη χρονιά τους «στεφανουά» με τον Σενεγαλέζο αμυντικό μετά την περίπτωση του Μαντί Καμαρά.

Μοντέστο και Ολυμπιακός έπιασαν ξανά στον ύπνο την Σεντ Ετιέν με Μπα!

Από το πρωί της Πέμπτης (21/12) που η είδηση της μεταγραφής του Μπα είχε φουντώσει για τα καλά, έφταναν στα αυτιά μας πληροφορίες από τη Γαλλία που ανέφεραν ότι ο Μοντεστό έπιασε στον ύπνο κόσμο και κοσμάκη.

Μάλιστα, η Σεντ Ετιέν λέγεται ότι για δεύτερη σεζόν πιάστηκε... κορόιδο. Πέρσι ήταν με τον Καμαρά φέτος με τον Μπα. Οι «στεφανουά» θα ακούνε Μοντέστο και θα τρέχουν, καθώς είχαν παίκτες μέσα στα πόδια τους και δεν έκαναν την αποφασιστική δύναμη να τους κάνουν δικούς τους.

Κι αν για τον Καμαρά ο Μοντέστο κινήθηκε κυριολεκτικά στο... παρά πέντε, αποσπώντας τη μεταγραφή του με το «καλημέρα» του 2019, με τον Μπα, επειδή ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Γκαζελέκ ως το 2020, κινήθηκε πιο γρήγορα από ό,τι μπορούσαν να φανταστούν οι Γάλλοι.

Και πάλι για μια ακόμα φορά, η Σεντ Ετιέν έμεινε στα κρύα του λουτρού. Ενημερώθηκε ουσιαστικά από τον Τύπο ότι ο Μπα υπέγραψε 4,5 χρόνια με τον Ολυμπιακό.