Άνοιγμα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν ο Πάρντο

Ο Κολομβιανός εδώ και 1,5 χρόνο δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, αλλά προτίμησε να μείνει στον Πειραιά και να κάθεται μονίμως στην εξέδρα. Τον Γενάρη θα αποχωρήσει με τον έναν (ελεύθερος) ή τον άλλον τρόπο (πώληση).

Άνοιγμα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν ο Πάρντο

Ο Φελίπε Πάρντο διανύει τις τελευταίες του μέρες στο λιμάνι. Μπορεί κάποια σοβαρή πρόταση να μην έχει φτάσει στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όμως, παρατηρείται μία κινητικότητα από την πλευρά του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.


Είναι ίσως η πρώτη φορά που εμφανίζεται κατά κάποιο τρόπο «ζωηρός» για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το περασμένο καλοκαίρι για παράδειγμα αν και ο Μαρτίνς τού είχε ζητήσει να βρει ομάδα, ο Κολομβιανός προτίμησε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό!


Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Πρώτα απ’ όλα πριν από μερικές μέρες ο Πάρντο έκανε ένα άνοιγμα προς την πρώην ομάδα του, την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Οι Κολομβιανοί είχαν ενδιαφερθεί για τον 28χρονο εξτρέμ και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και πέρσι τον χειμώνα. Ωστόσο, είχαν επιδιώξει ουσιαστικά να τον πάρουν τσάμπα.


Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι έχει γίνει μία κίνηση από τον Πάρντο προς το κλαμπ του Μεντεγίν. Το θέμα βέβαια είναι αν θα υπάρξει ανταπόκριση.


Στο μεταξύ, την ίδια στιγμή εξακολουθούν να υπάρχουν ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ που φέρνουν ομάδες από το MLS να εξετάζουν την περίπτωσή του και να έχουν κάνει ήδη μία πρώτη διερευνητική επαφή. H ουσία είναι μία: Ο Πάρντο είτε με τον έναν (ελεύθερος), είτε με τον άλλον τρόπο (πώληση) αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τον Γενάρη.