Oλυμπιακός: Μπα, όπως Σισέ και Καμαρά

Ακόμα ένα διαμαντάκι από την γαλλική αγορά έχουν βάλει στο μάτι οι «ερυθρόλευκοι».

Oλυμπιακός: Μπα, όπως Σισέ και Καμαρά

Ο Ουσεϊνού Μπα φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι η νέα ανακάλυψη του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, μια παρόμοια περίπτωση με αυτές των Καμαρά, Σίσε, οι οποίοι έχουν αποδειχτεί «λίρα εκατό» για τους Πειραιώτες.

Ο 23χρονος αριστερόποδαρος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς στις 11/11/1995, την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Γκαζελέκ Αζαξιό. Η ομάδα δεν έχει σχέση με την Αθλέτικ Κλαμπ Αζαξιό, στην οποία αγωνίζονταν Σισέ και Καμαρά, ωστόσο οι περιπτώσεις τους είναι παρόμοιες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική που ακολούθησε με τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ και τον μέσο από τη Νέα Γουινέα. Θα «κλείσει» δηλαδή τον παίκτη από τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και θα τον εντάξει στο ρόστερ του το καλοκαίρι, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στη Ligue 2.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος σέντερ μπακ με τη φανέλα της Αζαξιό έχει τον τελευταίο 1,5 χρόνο 45 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ, ενώ τη φετινή χρονιά έχει κερδίσει δύο φορές μία θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της Ligue 2.

Μπα, όπως Σισέ, Καμαρά

Είναι απολύτως λογικό και επόμενο για τον Ολυμπιακό να θέλει να συνεχίσει να επενδύει στα ακατέργαστα ταλέντα μιας αγοράς που του πάει πάρα πολύ. Και είναι μεγάλο επίτευγμα και παράσημο για τη δουλειά που γίνεται στο σκάουτινγκ το ότι συνεχίζει να ανακαλύπτει νέα ταλέντα κάτω από τη μύτη μεγάλων γαλλικών συλλόγων.