Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγιεκάνο: Από το 10-2... στο δεν γνωρίζει κανείς πως θα αντιδράσει

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται σήμερα την Βαγιεκάνο στο «Μπερναμπέου» όπου την τελευταία φορά που την φιλοξένησε... την «σκόρπισε» στους "δέκα ανέμους".

Ρεάλ Μαδρίτης-Ράγιο Βαγιεκάνο: Από το 10-2... στο δεν γνωρίζει κανείς πως θα αντιδράσει

Κάτι λιγότερο από τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε 10 γκολ σε αγώνα της La Liga και ήταν μάλιστα η πρώτη ομάδα μετά το 1960 που το κατάφερνε.

Το θύμα της ήταν η Ράγιο Βαγιεκάνο. Ήταν 20 Δεκεμβρίου του 2015 όταν η Ρεάλ «έσπαγε» ρεκόρ με την νίκη της με σκορ 10-2 επί της Βαγιεκάνο.

Ο Ντανίλο άνοιξε το σκορ στο 3' για την "Βασίλισσα" με την Ράγιο να πετυχαίνει δύο γκολ, στο 10' και στο 12' «παγώνοντας» το Μπερναμπέου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τίτο κάνει "δολοφονικό" τάκλιν στον Κρος και αποβάλλεται μετά από 14 λεπτά παιχνιδιού. Στο 25', ο Ντανίλο κάνει την σέντρα από δεξιά και ο Μπέιλ ισοφαρίζει για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τρία λεπτά αργότερα, ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι πάνω στον Ράμος και δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαενά. Ο Ρονάλντο ευστοχεί και κάνει το 3-2 με την Ράγιο να μένει με 9 παίκτες από το πρώτο κιόλας μισάωρο παιχνιδιού. Στην συνέχεια, ο Μπέιλ πέτυχε άλλα δύο γκολ, ο Μπενζεμά πέτυχε χατ-τρικ στο 2ο ημίχρονο και ο Ρονάλντο σκόραρε ακόμα ένα γκολ. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 10-2 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι «μερένχες» δεν έχουν πάψει να δείχνουν σε όλον τον κόσμο πόσο λείπει ο Ρονάλντο ή "ένας Ρονάλντο" από την Ρεάλ Μαδρίτης. Πάρα πολλά τα σκαμπανεβάσματα από την αρχή της σεζόν. Οι βαριές ήττες έχουν φτάσει τις 4 και αν προσθέσουμε το Super Cup και την ήττα με 2-4 από την Ατλέτικο τότε θα φτάσουν τις 5. Ο Σολάρι έχει αναλάβει να «περάσει» την Ρεάλ στον δρόμο της επιτυχίας. Ωστόσο είναι νωρίς για να τον κρίνει ο οποισδήποτε.

Για την Ράγιο Βαγιεκάνο ισχύουν δύο πράγματα για σήμερα. Ή θα παλέψει να πάρει το αίμα της πίσω" για την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της πριν τρία χρόνια απέναντι στην χειρότερη Ρεάλ Μαδρίτης των τελευταίων ετών ή θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα της. Λίγο μετά τις 21:00 θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα.