Λαΐφης: Η Σταντάρ θα με αγοράσει το καλοκαίρι

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η Σταντάρ Λιέγης θα τον αγοράσει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Λαΐφης: Η Σταντάρ θα με αγοράσει το καλοκαίρι

Ο κύπριος επιθετικός που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Στανάρ το καλοκαίρι έκανε δηλώσεις στην Κύπρο, εκεί όπου βρίσκεται για τον αγώνα της εθνικής του ομάδας με το Μαυροβούνιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι Βέλγοι έχουν δώσει δείγματα ότι τον θέλουν στο ρόστερ του και μετά το τέλος του δανεισμού του και ότι το ερχόμενο καλοκαίρι η Σταντάρ θα δώσει στον Ολυμπιακό τα δύο εκατ. Ευρώ που απαιτούνται προκειμένου να τον αποκτήσουν:

«Δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα. Η Σταντάρ μου έδειξε ότι θα κάνει το βήμα για να με αγοράσει. Και εγώ αυτό περιμένω. Ο,τι και να έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες εκτός Βελγίου. Θα δείξει στο τέλος της χρονιάς», είπε ο Λαΐφης που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον πρώτο τίτλο του με την ομάδα του Βελγίου:

«Ήταν μια μοναδική στιγμή, ο πρώτος μου τίτλος. Το χάρηκα με τη ψυχή μου. Ήθελα να σηκώσω την κυπριακή σημαία για να τη δει όλος ο κόσμος. Εγώ ήμουν στην κερκίδα. Είχα πολλή αγωνία και ένταση. Ήθελα να μπω μέσα αλλά δεν μπορούσα. Μόλις τελείωσε το ματς, τρέξαμε και αγκαλιαστήκαμε όλοι. Θα το θυμάμαι για πάντα. Ένας τίτλος είναι πολύ σημαντικός για το βιογραφικό κάθε ποδοσφαιριστή. Για ένα Κύπριο να παίρνει τίτλο στο εξωτερικό, είναι μεγάλη επιτυχία. Στόχος μου ήταν να καθιερωθώ στην ενδεκάδα. Έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια. Στόχος μου είναι να παίξω σε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Αν δεν μπαίναμε στην 6άδα θα ήταν αποτυχία. Πήραμε το κύπελλο και σώσαμε τη χρονιά. Στόχος μας είναι να πάρουμε την 2η θέση για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν πήγα ήμουν λίγο φοβισμένος μέχρι να μπω στο ρυθμό. Όταν άρχισα να παίζω το πίστεψα και όλα πάνε καλά».