Σάντσες: «Ξέρω τον εαυτό μου»

Ο Χιλιανός μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αρσεναλ τον Ιανουάριο και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε δέκα εμφανίσεις.

Σάντσες: «Ξέρω τον εαυτό μου»

Ο Αλέξις Σάντσες, σε δηλώσεις του τόνισε πώς έχει υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό του και πως προσπαθεί να προσαρμοστεί μετά την ξαφνική μετακόμισή του τον Ιανουάριο.Παράλληλα παραδέχτηκε ότι περίμενε περισσότερα από τον εαυτό του.

Ο Χιλιανός μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αρσεναλ τον Ιανουάριο και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε 10 εμφανίσεις για την Γιουνάιτεντ.

«Επειδή ξέρω τον εαυτό μου, ήλπιζα για κάτι καλύτερο», δήλωσε ο Σάντσες, πριν από τον φιλικό αγώνα με την Σουηδία. «Μετά την άφιξή μου στην Γιουνάιτεντ, ήταν δύσκολο να αλλάξω τα πάντα. Η αλλαγή συλλόγου ήταν κάτι που έγινε πολύ απότομα. Ηταν η πρώτη φορά που άλλαξα ομάδα τον Ιανουάριο , αλλά πολλά δύσκολα πράγματα έχουν συμβεί στη ζωή μου», δήλωσε και συνέχισε : «Είχα ζητήσει άδεια για να λείψω από αυτά τα παιχνίδια, αλλά σκέφτηκα καλύτερα και μίλησα με τον Κλαούντιο και είπα ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι».