Η Τσέλσι περιμένει τον Αζάρ υπό το βλέμμα της Ρεάλ!

Οι «μπλε» περιμένουν την απάντηση του Βέλγου άσου για το νέο συμβόλαιο συνεργασίας τους με τη «βασίλισσα». Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η Τσέλσι περιμένει τον Αζάρ υπό το βλέμμα της Ρεάλ!

Το πρόσωπο των ημερών στο Λονδίνο είναι ο Εντέν Αζάρ, καθώς η Τσέλσι περιμένει την απάντηση του Βέλγου σταρ στην πρόταση της για την ανανέωση του συμβολαίου του, ώστε να κλείσει σταδιακά τις εκκρεμότητές τις, μετά και την ανανέωση του Αθπιλικουέτα.

Ο διεθνής άσος, σε συνέντευξη του, είχε δηλώσει χαρούμενος στην ομάδα του Λονδίνου και από τη δουλειά του νέου τεχνικού, Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά τόνισε πως δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια. Επίσης παραμένει έντονο το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται τις τελευταίες εβδομάδες και αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Η διοίκηση της Τσέλσι θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, με αύξηση στις αποδοχές του, που θα φθάνει τις 400 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα!

Ο Σάρι τόνισε σχετικά για το θέμα του Αζάρ: «Αν πει το ναι ο Εντέν, η Τσέλσι είναι έτοιμη να κλείσει το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες και να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας