Χρυσή Μπάλα: «Καρφί» Γκριεζμάν για τη βράβευση Μόντριτς

Ο Γάλλος άσος σχολίασε με «σπόντα» τη βράβευση του Κροάτη μέσου λέγοντας ότι  «ίσως το Champions League να είναι πιο σημαντικό από ένα Μουντιάλ». 

Χρυσή Μπάλα: «Καρφί» Γκριεζμάν για τη βράβευση Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς, όπως αναμενόταν, ήταν αυτός που έβαλε τέλος στην δεκαετή κυριαρχία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, λαμβάνοντας το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Κοράτης μέσος αναδείχθηκε σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου για την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για την σπουδαία παρουσία του στην Εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ.

Πάντως, από την πλευρά των Γάλλων υπήρξε αρκετή... γκρίνια για το γεγονός ότι την σπουδαία διάκριση δεν έλαβε ένας «τρικολόρ». Συγκεκριμένα, ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος βρέθηκε στην τρίτη θέση πίσω από τον Ρονάλντο, σχολίασε με... σπόντα τη βράβευση:

«Είναι μια βραδιά πολύ καλή και θέλω να την απολαύσω. Πάμε να δούμε την ψηφοφορία, είναι κρίμα που δεν βρίσκονται όλοι εδώ, αλλά για μένα είναι σημαντικό. Θα ήταν κρίμα να μην κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ένας Γάλλος. Ίσως το Champions League να είναι πιο σημαντικό από ένα Μουντιάλ».