Ρόμπεν: «Ο Κρόιφ είχε δίκιο, έχω δεξί πόδι από σοκολάτα»!

Στη... διάθεση του κοινού τέθηκε ο Άριεν Ρόμπεν ο οποίος δέχθηκε ερωτήσεις από οπαδούς στο διαδίκτυο, δίνοντας μερικές απολαυστικές απαντήσεις!

Ρόμπεν: «Ο Κρόιφ είχε δίκιο, έχω δεξί πόδι από σοκολάτα»!

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του ότι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν, ο Άριεν Ρόμπεν απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις που έκαναν οι αναγνώστες του FourFourTwo.

Ο διάσημος Ολλανδός ακραίος επιθετικός, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να σημειώσει, ότι είναι λίγοι οι παίκτες που γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν το ένα πόδι σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες.

«Ο Κρόιφ μου είπε ότι έχω ένα μεγάλο αριστερό πόδι, αλλά το δεξί μου πόδι ήταν κατασκευασμένο από σοκολάτα. Είχε δίκιο! Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το δεξί μου πόδι και όμως κατάφερα να φτάσω στην κορυφή του ποδοσφαίρου. Οι σύγχρονοι προπονητές θέλουν τους νέους να δουλεύουν και με τα δύο πόδια, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλό. Είναι καλύτερα να είσαι καλός με δύο πόδια ή εξαιρετικός με μόνο ένα», είπε.

Ο Ρόμπεν εξήγησε επίσης την προσποίηση που κάνει , σπάζοντας την μέση του. Μια χαρακτηριστική κίνηση που τον οδήγησε σε πολλά γκολ κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Πάντα έπαιζα στην αριστερή πλευρά, στην αριστερή πλευρά, κολλημένος στη γραμμή με εντολή να περάσω. Μόνο όταν έφτασα στην Ρεάλ Μαδρίτης άρχισαν να με βάζουν στα δεξιά και άρχισα να συνειδητοποιώ το όπλο που είχα όταν έσπαζα τη μέση. Και έτσι προπονήθηκα πολλές φορές να βάλω αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι μου και να αρχίσω να σημειώνω γκολ», κατέληξε.