Σοκάρει η περιγραφή Ρονάλντο: «Το κάναμε στο πλάι. Δεν ήθελε να το κάνουμε, αντίθετα, με αυνάνισε»

Η αρχική περιγραφή της συνεύρεσής του με την Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα και οι δασκαλεμένες από τους δικηγόρους απαντήσεις.

Σοκάρει η περιγραφή Ρονάλντο: «Το κάναμε στο πλάι. Δεν ήθελε να το κάνουμε, αντίθετα, με αυνάνισε»

Τη... διπλή περιγραφή από τον ίδιος τον Κριστιάνο Ρονάλντο, των όσων έγιναν το βράδυ που συναντήθηκε με την Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα παρουσιάζουν τα «FootballLeaks» στο σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού «Spiegel».

Συγκεκριμένα, το γερμανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του την αρχική συζήτηση που έκανε ο Ρονάλντο με τους δικηγόρους του, στους οποίους περιέγραψε λεπτομερώς τι έγινε. Εν συνεχεία, συγκρίνει τη συγκεκριμένη περιγραφή με όσα είπε ο Ρονάλντο στο δικαστήριο μετά την καταγγελία της Αμερικανίδας περί βιασμού της.

Η συνάντηση με τους δικηγόρους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2009 ενώ η κατάθεσή του στο δικαστήριο έγινε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Δείτε πως ακριβώς -σύμφωνα με το Spiegel- έχουν οι δύο περιγραφές:

Ερώτηση: «Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε εσένα και την MR.C; (Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ειπώθηκε κάτι σχετικό με το αν κάνατε σεξ ή κάτι τέτοιο)».

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνουμε σεξ, από τη στιγμή που μόλις είχαμε γνωριστεί (Καλύτερα όχι. Είναι η πρώτη φορά). Αλλά παρόλα αυτά, άρπαξε το πέος μου».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Άρπαξε το πέος μου».

Ερώτηση: «Περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη ξεκινώντας από την επαφή που είχες με την MR.C στο δωμάτιο και τη συνέπεια που είχε αυτό όπως και κάθε επαφή συμπεριλαμβανομένων αγκαλιών και φιλιών ή τη μετάβαση από μια όρθια στάση, στο κρεβάτι ή στο πάτωμα ή οπουδήποτε έγινε».

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Την γα***α στο πλάι. Έκανε τον εαυτό της διαθέσιμο. Ήταν ξαπλωμένη στην πλευρά της, στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της από πίσω. Ήταν σκληρό. Δεν άλλαξε θέση. Κράτησε 5 - 7 λεπτά. Είπε ότι δεν ήθελε, όμως έδειξε διαθέσιμη. Ολη την ώρα ήταν σκληρό, την γύρισα στην πλευρά της και έγινε γρήγορα. Ίσως έπαθε κάποιες μελανιές όταν την άρπαξα. Δεν ήθελε να το κάνουμε', αντίθετα, με αυνάνισε. Δεν ξέρω τι ακριβώς άλλο έκανε όταν με αυνάνιζε, όμως συνέχιζε να λέει όχι. 'Μην το κάνεις δεν, είμαι σαν τις άλλες'. Απολογήθηκε μετά».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Πήγα από πίσω. Δεν αλλάξαμε στάσεις. Ήταν 5 - 7 λεπτά. Ήταν σκληρό. Δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν ούρλιαξε, δεν φώναξε για βοήθεια ή κάτι τέτοιο. Δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικά. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό. Δεν τελείωσα μέσα της. Τελείωσα πάνω της (όχι μέσα της) και στις κουβέρτες. Δεν χρησιμοποίησα λιπαντικό, χρησιμοποίησα σάλιο. Δεν ξέρω αν ήρθε σε οργασμό».

Ερώτηση: «Η κυρία MR.C ύψωσε τη φωνή της ή φώναξε;»

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε όχι και σταμάτα κάποιες φορές».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Οχι».

Ερώτηση: «Η MR.C είπε κάτι μετά τη σεξουαλική επαφή;»

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε “μαλάκα, με ανάγκασες. Είσαι ηλίθιος. Δεν είμαι σαν τις άλλες”. Εγώ της είπα 'λυπάμαι'.».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Οχι».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ