Θύελλα αντιδράσεων στην Αργεντινή για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες

Η απόφαση να γίνει ο τελικός στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ξεσήκωσε τους φιλάθλους των δύο ομάδων. 

Θύελλα αντιδράσεων στην Αργεντινή για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες

Όπως ανακοίνωσε η CONMEBOL, ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς θα γίνει στις 9/12 στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Απόψε, ανακοινώθηκαν και οι πληροφορίες για τα εισιτήρια αυτής της αναμέτρησης και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από όλο τον φίλαθλο κόσμο της Αργεντινής.

Συγκεκριμένα, από τα 81.000 εισιτήρια, μόνο τα 21.000 θα δοθούν στις ομάδες, ενώ τα υπόλοιπα 60.000 εισιτήρια θα δοθούν στο ισπανικό κοινό. Τα εισιτήρια πωλούνται μέσω διαδυκτίου και οι τιμές κυμαίνονται από 80 ευρώ (φθηνότερο) εώς 300 ευρώ (ακριβότερο).

Ο βασικός μισθός της Αργεντινής κυμαίνεται στα 400 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η είδηση ξεσήκωσε μεγάλη μερίδα οπαδών και από τις δύο πλευρές κατά της CONMEBOL και της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία της Αργεντινής.

Οι φίλαθολοι της Ρίβερ και της Μπόκα θεωρούν ασέβεια από την CONMEBOL ο ορισμός του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ως το γήπεδο του δεύτερου τελικού, για τον απλούστατο λόγο ότι το γήπεδο βρίσκεται στην Ισπανία και δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό