ΑΠΟΕΛ: Δεν τελειώνουν με τον φορ οι μεταγραφές του

Οι κινήσεις του ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι

ΑΠΟΕΛ: Δεν τελειώνουν με τον φορ οι μεταγραφές του

Φαινομενικά το ΑΠΟΕΛ πάει για να πάρει ένα ακόμα επιθετικό που θα είναι ο βασικός του, η τουλάχιστον θα έρθει με αυτή την προοπτική και τελειώνει τις μεταγραφές του.

Αυτό όμως δεν ισχύει, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στα σκαριά και συνέχιση του μεταγραφικού πλάνου. Ο Νταβίντ Γκαγιέγο έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό και σε μεταγενέστερο στάδιο θα υλοποιηθεί ένας διαφορετικός σχεδιασμός από ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή.

Η ομάδα επιστρέφει από τη Σερβία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το επόμενο διάστημα αναμένονται νέα, όσον αφορά την τελική μορφή που θα πάρει το ρόστερ. Ο Αθέατος έμαθε ότι έρχονται και άλλες κινήσεις που θα φέρουν και τις ανάλογες αποχωρήσεις. Υπάρχουν παίκτες που αυτή τη στιγμή κρίνονται περιττοί στο ρόστερ και κάποιοι που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ περιμένουν και κάποια άλλα νέα, αφού κάποιοι από αυτούς ενδεχομένως να απασχολούν άλλες ομάδες, οπότε σε αυτό το σενάριο θα διευκολυνθεί το πλάνο για να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ήδη υπάρχουν μάνατζερς που δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: shootandgoal