Εμπαπέ: Δεν θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ελπίζει όμως ότι η Γαλλία «θα φέρει το χρυσό μετάλλιο».

Εμπαπέ: Δεν θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αλλά θα παρακολουθήσει ως φίλαθλος και ελπίζει η Γαλλία «να φέρει το χρυσό μετάλλιο».

Ο προπονητής της Γαλλίας Κ23, Τιερί Ανρί, άφησε εκτός των 25 κλήσεών του τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες θα μειωθούν σε 18 μέχρι τις 3 Ιουλίου ενόψει των Αγώνων.

Ο 25χρονος είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη «φιλοδοξία» του να παίξει στο τουρνουά της πατρίδας του, αλλά γνώριζε ότι η όποια απόφαση δεν ήταν στο χέρι του και αντιθέτως ήταν απόφαση της νέας του ομάδας, στην οποία εντάχθηκε επίσημα νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η θέση του ισπανικού συλλόγου είναι ότι οι παίκτες που παίζουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή το Κόπα Αμέρικα του φετινού καλοκαιριού δεν θα πρέπει να παίζουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Μαδριλένοι αποφάσισαν πριν από μήνες ότι κανένας παίκτης που θα συμμετάσχει στα προημιτελικά του Euro 2024 ή και αργότερα δεν θα λάβει μέρος στην περιοδεία προετοιμασίας, καθώς θα πρέπει να ξεκουραστούν πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, με τη La Liga να ξεκινάει πιθανότατα στα μέσα Αυγούστου.