Ρονάλντο: «Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο»

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Πορτογάλος παίκτης για το έτος 2017.

Ρονάλντο: «Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο»

Τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, θεωρεί ο Κριστιάνο τον εαυτό του, το οποίο επαναλάμβάνει με κάθε ευκαιρία. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, παρέλαβε το βραβείο του στην εκδήλωση «Quinas de Ouro» όπου ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Πορτογάλος παίκτης για το έτος 2017 και δήλωσε.

«Πιστεύω και πάντα λέω ότι είμαι ο καλύτερος, οι άνθρωποι μπορούν να πουν αυτό που θέλουν αλλά εγώ το δείχνω μέσα στο γήπεδο. Αγωνιζόμαστε πάντα για μεγάλους στόχους, μου αρέσει αυτό το βραβείο, είναι επίσης μια αναγνώριση για τους συμπαίκτες μου, το 2017 ήταν ένα αξέχαστο έτος», είπε ο Ρονάλντο και πρόσθεσε : «Ότι συνέβη μέσα στο 2017 ήταν απίστευτο σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Ήταν ένα ιστορικό έτος στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πέντε τρόπαια σε ένα χρόνο, πέμπτη Golden Ball, δεύτερο βραβείο της FIFA. Χάρη στην οικογένεια. Επίσης είχα τρία παιδιά σε τρεις μήνες, άλλο ένα ρεκόρ», πρόσθεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επίσης καλύτερος προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο νυν προπονητής της Μονακό και πρώην της ομάδας του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο ίδιο, αφιέρωσε το βραβείο στους παίκτες του.

Τέλος, το βραβείο Vasco da Gama πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο, προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος δήλωσε:
«Ένα βραβείο που θυμίζει τη νίκη με την Πόρτο στο Champions League. Μία πορτογαλική ομάδα, με πορτογάλο προπονητή και με εννέα πορτογάλους παίκτες στο γήπεδο και τρεις αλλαγές επίσης Πορτογάλους. Θα ήθελα επίσης να επωφεληθώ από την παρουσία του κ. Φερνάντο Σάντος για να θυμηθούμε δύο από εμάς: τον Αρτούρ Ζόρζε και ένας άλλο που κέρδισε λιγότερο από μένα αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερος από μένα, τον πατέρα μου , Φέλιξ Μουρίνιο».