Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την μεταβίβαση των μετοχών του Πουλλαΐδη

Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση για την έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία θα ψηφιστεί η μεταβίβαση των μετοχών του Χρίστου Πουλλαίδη στο σωματείο.

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την μεταβίβαση των μετοχών του Πουλλαΐδη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου, ενόψει των εξελίξεων που αφορούν το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ποδοσφαιρικής εταιρείας, καλεί τα Μέλη του Συλλόγου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, ώρα 18:00, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

1. Πρόταση για μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει η οικογένεια Πουλλαΐδη στην εταιρεία Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ προς τον Σύλλογο «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου και επέκταση της υφιστάμενης συμφωνίας διαχείρισης, μεταξύ Συλλόγου και ποδοσφαιρικής εταιρείας, μέχρι 31/5/2025.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

*Σημείωση:

(α) Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο για το 2024”.

Πηγή: shootandgoal.com