Λίβερπουλ: Μπήκε «στο κόλπο» για τον Γιορό που θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ μπήκε μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κούρσα για την απόκτηση του αστέρα της Λιλ, Λένι Γιορό, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Λίβερπουλ: Μπήκε «στο κόλπο» για τον Γιορό που θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Λένι Γιορό έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Λιλ στα 16 του το 2022 και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους κεντρικούς αμυντικούς στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Η Λιλ εξασφάλισε την πρόκριση στο UEFA Champions League με την τέταρτη θέση στη Ligue 1 φέτος και ο 18χρονος πλέον ήταν καθοριστικός στα μετόπισθεν για την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα, έχοντας 32 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία.

Ο ψηλός και επιβλητικός νεαρός έπαιξε επίσης βασικό ρόλο καθώς η Λιλ έφτασε στα προημιτελικά του Europa Conference League, όπου αποκλείστηκε από την Άστον Βίλα.

Ωστόσο, οι εικασίες έχουν αρχίσει να πληθαίνουν ότι ο Γιορό θα μπορούσε να είναι έτοιμος για την πόρτα της εξόδου από το Stade Pierre Mauroy, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον διεθνή ποδοσφαιριστή με την Κ23 Γαλλίας.

Η Παρί πιέζει έντονα για να υπογράψει τον Γιορό «εδώ και αρκετό καιρό», αλλά δεν έχει καταφέρει να έρθει κοντά σε συμφωνία με το περιβάλλον του παίκτη.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι εμφανίσεις του Γιορό προσελκύουν επίσης το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Λίβερπουλ φέρεται να έχει μπει «δυναμικά» στο παιχνίδι για τον περιζήτητο έφηβο ύψους 1,80 μ. «τις τελευταίες ώρες».