Νούνιες: «Τα αρνητικά σχόλια με επηρέασαν»

Ο Ντάργουιν Νούνιες της Λίβερπουλ αποκάλυψε γιατί αποφεύγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νούνιες: «Τα αρνητικά σχόλια με επηρέασαν»

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ Ντάργουιν Νούνιες δήλωσε ότι σταμάτησε να διαβάζει σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή η κριτική είχε επιζήμιο αντίκτυπο πάνω του.

Ο διεθνής Ουρουγουανός πέρασε δύσκολα στο τέλος της σεζόν, καθώς σκόραρε μόλις μία φορά στις τελευταίες 13 εμφανίσεις του και έχασε τη θέση του στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ από τον Κόντι Χάκπο.

«Από τη στιγμή που αρχίζεις να παίζεις και μέχρι να αποσυρθείς, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σε επικρίνει», δήλωσε στο Canal 10 της Ουρουγουάης.

«Αποφεύγω να διαβάζω αυτά τα σχόλια. Πριν τα έβλεπα πολύ και με επηρέαζε. Όποιος λέει ότι αυτά τα αρνητικά σχόλια δεν τον επηρεάζουν, λέει ψέματα. Τα αρνητικά σχόλια που απευθύνονται σε εσένα πάντα θα σε επηρεάζουν.

Τώρα δεν κοιτάζω τίποτα, ούτε καν τα καλά πράγματα. Αν ένα παιχνίδι πάει άσχημα για μένα, στηρίζομαι στην οικογένειά μου. Προσπαθώ να γελάω με την οικογένειά μου και να μην δείχνω στον γιο μου τον θυμό που έχω. Αυτό που συνέβη στο παιχνίδι είναι ήδη εκεί και πάντα υπάρχει εκδίκηση».

Ο Νούνιες, ο οποίος πέτυχε 18 γκολ σε 54 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, αποκάλυψε ότι ζήτησε από τους γονείς του να μην απαντούν στην κριτική που του ασκείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έχει επίσης γίνει στόχος υποτιμητικών συνθημάτων από αντιπάλους οπαδούς μέσα σε γήπεδα από τότε που ήρθε στη Λίβερπουλ από την Μπενφίκα πριν από δύο χρόνια. Τους αποσιώπησε με στυλ εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ τον Μάρτιο, όταν σκόραρε σε μια δραματική νίκη στις καθυστερήσεις στο «Σίτι Γκράουντ».

«Σε εκείνο το παιχνίδι, οι οπαδοί της Νότιγχαμ τραγουδούσαν συνθήματα εναντίον μου. Αλλά δεν κατάλαβα τίποτα, δόξα τω Θεώ», πρόσθεσε.

«Αγνοώ αυτά τα σχόλια γιατί δεν μου είναι χρήσιμα. Τελικά σκόραρα και μετά ο προπονητής στα αποδυτήρια μου είπε να μην τους δίνω σημασία».

Το μέλλον του Νούνιες αποτελεί αντικείμενο συνεχών εικασιών. Διέγραψε τις αναρτήσεις που αφορούσαν τη Λίβερπουλ από τον λογαριασμό του στο Instagram μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ νωρίτερα αυτό το μήνα και στη συνέχεια δεν χειροκρότησε τον Κλοπ κατά τη διάρκεια του standing ovation της Κυριακής στο Άνφιλντ. Ωστόσο, η Λίβερπουλ σχεδιάζει την έναρξη μιας νέας εποχής υπό τον Άρνε Σλότ με τον διεθνή επιθετικό στα πλάνα της.

«Νιώθω ότι το σπίτι μου είναι όταν βρίσκομαι στην εθνική ομάδα», δήλωσε ο Νούνιες. «Τότε είναι που μαζεύεσαι με τους ανθρώπους σου, μπορείς να μιλήσεις σε όλους και νιώθεις άνετα.

Κάθε φορά που πηγαίνω στην εθνική ομάδα νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Μου αρέσει επίσης πολύ η Αλμερία (εντάχθηκε στον ισπανικό σύλλογο το 2019). Εκεί γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου με τον οποίο δημιουργήσαμε μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Κάθε φορά που πηγαίνω στην Αλμερία είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος».