Προτό: «Στη Λάτσιο δουλεύω δυο φορές περισσότερο από ότι στις προηγούμενες ομάδες μου»

Ο Σίλβιο Προτό αποκάλυψε ότι στη Λάτσιο δουλεύει δυο φορές περισσότερο από ότι στις προηγούμενες ομάδες του.

Προτό: «Στη Λάτσιο δουλεύω δυο φορές περισσότερο από ότι στις προηγούμενες ομάδες μου»

Ο Βέλγος τερματοφύλακας ο οποίος άφησε το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό για να ενταχθεί στη Λάτσιο μίλησε για τη ζωή του στην Ιταλία και την εμπειρία του στο καμπιονάτο.

Στη Λάτσιο, ο 35χρονος Προτό είναι δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Θωμά Στρακόσια για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια: «Είναι νέος, ψηλός, δυνατός και εκρηκτικός».

Ο ίδιος δηλώνει... 25αρης και αποκαλύπτει το μυστικό της καλής του κατάστασης: «Όσο μεγαλώνεις, ηρεμείς και δεν ζεις 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για το ποδόσφαιρο. Δεν πας διακοπές όποτε θέλεις, δεν τρως ό,τι θέλεις. Απολαμβάνω όμως περισσότερο τη ζωή. Πίνω ένα ποτήρι κρασί, πηγαίνω σε εστιατόρια πιο συχνά, διαχειρίζομαι καλύτερα τον ύπνο μου, έχω λιγότερο στρες» είπε.

Έχει ωστόσο το γνώθι σ΄αυτόν: «Βρίσκομαι σε μια περίοδο της καριέρας μου, όπου είμαι πολύ δυνατός. Δεν έχω τα ίδια πόδια όπως στα 25 μου, αλλά παίζω με την εμπειρία και στην Ιταλία το αντιλαμβάνονται. Όμως, πρέπει να πω ότι δουλεύω δυο φορές περισσότερο σε σχέση με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα» τόνισε.