Άσχημα νέα για Ταχτσίδη στη Νότιγχαμ

O προπονητής της Νότιγχαμ, Αϊτόρ Καράνκα θέλει να περιορίσει το ρόστερ τον Ιανουάριο- Κακά νέα για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Άσχημα νέα για Ταχτσίδη στη Νότιγχαμ

Ο Αϊτόρ Καράνκα έκανε γνωστό ότι επιθυμεί να δουλεύει με λιγότερους παίκτες μετά το Ιανουάριο. Με τις 17 προσθήκες στις μεταγραφές (τελευταία χρονικά ήταν του Ανσαριφάρντ) το ρόστερ της Νότιγχαμ ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 28 παίκτες.

Ο Βάσκος τεχνικός θα προτιμούσε να συνεργαστεί με μια ομάδα περίπου 22 παικτών. Κάτι που σημαίνει ότι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αρκετοί ποδοσφαιριστές θα οδηγηθούν στην έξοδο. Μπορεί και περισσότεροι από 6, αν κριθεί πως η ομάδα χρειάζεται κάποια ενίσχυση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που είναι ιδιοκτήτης του συλλόγου, έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στην Premier League και για το λόγο αυτό η προσφυγή στις μεταγραφές τον Ιανουάριο είναι ένα ενδεχόμενο πολύ πολύ πιθανό.

Τα νέα αυτά όμως είναι άσχημα για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Καράνκα (ενδεικτικό ότι δεν έχει πάρει ούτε μια συμμετοχή από τον Αύγουστο) και συνεπώς είναι μέσα στη λίστα με τους παίκτες που θα αφήσουν το «Σίτι Γκράουντ» στις αρχές του 2019.