Ο Βίτορ Περέιρα αποκαλύπτει το μεγάλο λάθος της καριέρας του...

O τέως προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα παραδέχθηκε ότι έκανε μερικές λάθος επιλογές στην καριέρα του.

Ο Βίτορ Περέιρα αποκαλύπτει το μεγάλο λάθος της καριέρας του...

Ο Περέιρα κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στην Κίνα με την ομάδα της Σανγκάης και είναι το πρόσωπο των ημερών στην αχανή ασιατική χώρα. Σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει στην καριέρα του.

Ο Περέιρα αντικατέστησε τον Δεκέμβριο του 2017 τον συμπατριώτη του Αντρέ Βίλας Μπόας στον πάγκο της Σανγκάης SIPG για να την οδηγήσει ένα χρόνο μετά στην κατάκτηση του τίτλου, όπως ακριβώς είχε γίνει με τους δυο τους το 2011 στην Πόρτο.

Στον Ολυμπιακό είχε δουλέψει το 2015 κατακτώντας το πρωτάθλημα κι αμέσως μετά έφυγε στην Τουρκία για να αναλάβει τη Φενέρμπαχτσε που του είχε προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε κι έφυγε κακήν κακώς από την Πόλη. Για να σώσει την καριέρα του βρήκε καταφύγιο στην 2η κατηγορία της Γερμανίας, όπου βρέθηκε να παλεύει με τη Μόναχο 1860 για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία που έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο την καριέρα μου» ομολόγησε ο Περέιρα και χαρακτήρισε τη θητεία του στη Μόναχο 1860 ως μια εξαίρεση στην καριέρα. «Μου αρέσει να παίζω για να κερδίζω τίτλους, μου αρέσει η ποιότητα. Στη Γερμανία είχα αυτό το μεγάλο πρόβλημα, αυτή την αντίθεση, ανάμεσα σε αυτό που ήθελα και σε αυτό που θα μπορούσαν να μου δώσουν» πρόσθεσε.