Το ρεκόρ του Σιόβα και το... κυνήγι στον Γκερέρο!

Ο ρέκορντμαν της Λεγανές, Δημήτρης Σιόβας και η σχέση του με τον Ισπανό επιθετικό του Ολυμπιακού.

Το ρεκόρ του Σιόβα και το... κυνήγι στον Γκερέρο!

Ιστορικό ήταν για τον Δημήτρη Σιόβα το σαββατιάτικο (10/11) εκτός έδρας παιχνίδι της Λεγανές με τη Ζιρόνα. Οι «πεπινέρος» έφυγαν με το ισόπαλο 0-0 από το «Estadi Montilivi» (έδρα της Ζιρόνα), με τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού να είναι βασικός και αναντικατάστατος για ένα ακόμη παιχνίδι.

Ποιο, όμως, είναι το ρεκόρ του Σιόβα, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε πρόσφατα ξανά στην Εθνική Ελλάδας; Παίζοντας στο συγκεκριμένο ματς, ο 30χρονος Δραμινός στόπερ έφτασε τις 50 συμμετοχές με τη φανέλα της Λεγανές στην Primera Division, όντας πλέον 6ος στη λίστα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ισπανική ομάδα!

Μάλιστα, ο Σιόβας χρειάζεται πλέον μόλις τρεις ακόμη συμμετοχές προκειμένου να «πιάσει» τον 5ο στη σχετική λίστα. Ποιος είναι αυτός; Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο του Ολυμπιακού!

Πράγματι, ο Ισπανός επιθετικός μετράει 53 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λεγανές. Συνεπώς, με τρεις ακόμη ο Σιόβας θα τον φτάσει και με τέσσερις θα πάρει τη θέση του ως ο 5ος παίκτης στην ιστορία της Λεγανές με τις περισσότερες συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ισπανίας!