Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μαγκουάιρ

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες με μυϊκό τραυματισμό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μαγκουάιρ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Premier League, αφού αποκλείστηκε για περίπου τρεις εβδομάδες με μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση.

Ο διεθνής Άγγλος, 31 ετών, έχει πιθανότητες να επιστρέψει για τον τελικό του FA Cup εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως εγκαίρως για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, το οποίο αρχίζει στη Γερμανία στις 14 Ιουνίου.

Θα χάσει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League με την Κρίσταλ Πάλας, την Άρσεναλ, τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και την Μπράιτον. Η Γιουνάιτεντ ολοκληρώνει τη σεζόν με τον τελικό του FA Cup στο Γουέμπλεϊ στις 25 Μαΐου, αντιμετωπίζοντας την μισητή αντίπαλο Σίτι σε μια επανάληψη του περσινού τελικού.

Η απουσία του Μαγκουάιρ έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τραυματισμών της Γιουνάιτεντ στην άμυνα, με τους Ραφαέλ Βαράν, Λισάντρο Μαρτίνεθ, Βίκτορ Λίντελοφ, Λουκ Σο, Γουίλι Καμπουάλα, Τζόνι Έβανς και Ταϊρέλ Μαλάσια να βρίσκονται εκτός. Ο Έβανς διεκδικεί την επιστροφή του κόντρα στην Πάλας τη Δευτέρα μετά από ένα μήνα απουσίας, αφού επέστρεψε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα.

Η εκτεταμένη λίστα τραυματισμών της Γιουνάιτεντ ανάγκασε τον αμυντικό μέσο Κασεμίρο να αντικαταστήσει τον Μαγκουάιρ στο κέντρο της άμυνας τις τελευταίες εβδομάδες.