Χάκπο: «Τα δώσαμε όλα αλλά…»

Ο Κόντι Χάκπο εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά την ισοπαλία (2-2) της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ το Σάββατο, καθώς οι «κόκκινοι» δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν μια δυνατή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο σε τρεις βαθμούς στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου.

Χάκπο: «Τα δώσαμε όλα αλλά…»

Η Λίβερπουλ αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες της για τον τίτλο στην Premier League καθώς έμεινε στο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας το Σάββατο (27/4).

Μιλώντας στο TNT Sports μετά τον αγώνα, ο Κόντι Χάκπο δήλωσε πως: «Το αποτέλεσμα δεν είναι εκείνο που θέλαμε. Ήρθαμε εδώ για τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε γκολ. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να επανέλθεις προφανώς, αλλά πετύχαμε δύο γκολ και στη συνέχεια έπρεπε απλώς να παραμείνουμε πιο ήρεμοι, να κρατήσουμε την μπάλα και να μην δεχθούμε.

Αλλά το κάναμε και έτσι δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Συζητώντας για την εμφάνιση των «κόκκινων» στο δεύτερο ημίχρονο και το μήνυμα που έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στο ημίχρονο, ο Ολλανδός διεθνής πρόσθεσε: «Απλά έπρεπε να το κυνηγήσουμε. Νομίζω ότι το κάναμε πολλές φορές ήδη φέτος, ανακάμψαμε από ένα γκολ εις βάρος μας. Αυτό ήταν λοιπόν το μήνυμα: απλά πηγαίνετε και δώστε τα όλα.

Νομίζω ότι το κάναμε, αλλά δεχτήκαμε ξανά, κάτι που ήταν ατυχές».