Δεν αλλάζει θέση η Ομόνοια, δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας του τελικού

Η Πάφος κατέθεσε αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγής έδρας του τελικού Κυπέλλου με την Ομόνοια, όμως δεν αναμένεται να αλλάξει το οτιδήποτε.

Δεν αλλάζει θέση η Ομόνοια, δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας του τελικού

Από τη στιγμή που η θέση της Ομόνοιας είναι ξεκάθαρη για κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται να συναινέσει για αλλαγή έδρας, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά στο ΓΣΠ.

«Η Πάφος δεν επικοινώνησε μαζί μας για το αίτημα που κατέθεσε, πήγε κατευθείαν στην ΚΟΠ. Η θέση μας στο θέμα αυτό παραμένει ίδια όπως ήταν πάντοτε και όπως δημόσια την έχουμε εκφράσει σε διάφορες περιπτώσεις κατά το παρελθόν: Η προκήρυξη δεν πρέπει να αλλάζει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλαγές στην προκήρυξη θα πρέπει να γίνονται πριν ξεκινήσει η κάθε σεζόν, υπό τις σωστές διαδικασίες και πάντα με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου μας. Συνεπώς και για το θέμα της έδρας του τελικού, εάν οποιαδήποτε ομάδα έχει εισηγήσεις και επιθυμεί αλλαγές, αυτό θα πρέπει να είναι αντικείμενο συζήτησης μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν και εάν θα ληφθούν άλλες αποφάσεις αυτές να ληφθούν πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν», ανέφερε σχετικά σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λευκωσίας, Ανδρέας Δημητρίου.

«Είναι απόλυτα λογικό. Κάθε ομάδα στη θέση μας το ίδιο θα έκανε. Υπάρχει αυτό το θέμα με την προκήρυξη που έχει προαποφασιστεί το γήπεδο χωρίς να γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα παίξουν στον τελικό κι αν για κάποια θα είναι η φυσική της έδρα. Εμείς κάναμε το λογικό, γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα για να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος», ανέφερε από πλευράς του στον SuperSport FM ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Πάλιουρας.

Πηγή: Shootandgoal.com