Ανόρθωση: Προσπάθεια σωτηρίας για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Χρήματα συγκεντρώνουν οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης για να σωθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωση: Προσπάθεια σωτηρίας για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Συγκινητική η προσπάθεια των οργανωμένων της Ανόρθωσης για εξεύρεση ενός εκατομμυρίου ευρώ για σωτηρία του Αντώνης Παπαδόπουλος.

Μέχρι τώρα, μετά από κάποιες ώρες που άνοιξε η πλατφόρμα, οι εισφορές έχουν φτάσει τις 30 χιλιάδες ευρώ!

Ποσό το οποίο θα αυξηθεί εντυπωσιακά τις ερχόμενες ημέρες όπως όλα δείχνουν!

Διαβάστε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει στην προσπάθεια από την ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωσης:

1. Εισφορά μέσω της ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.

2. Ομάδες ατόμων ανά επαρχία θα επισκεφθούν διάφορες επιχειρήσεις για να συνεισφέρουν και αυτές με τον τρόπο τους.

3. Άτομα του οργανωμένου συνόλου θα επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά είτε διά προσώπου με άτομα που διετέλεσαν σε Δ.Σ. του Σωματείου τα τελευταία 15 χρόνια αλλά και με άλλους Ανορθωσιάτες με οικονομική δυνατότητα που εξέφρασαν την πρόθεση να βοηθήσουν.

Στο σημείο αυτό ετοιμάζονται αναμνηστικά δώρα τα οποία θα δίνονται ως αναμνηστικό και ευχαριστώ στον κόσμο που θα συνδράμει για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα αναμνηστικά δώρα θα είναι συναισθηματικής αξίας βάση και του ποσού εισφοράς όπως διαχωρίζονται στην σελίδα. Τα αντικείμενα αυτά θα παρουσιαστούν στο επόμενο διάστημα αφού ο χρόνος που είχαμε για να ετοιμαστούν δεν ήταν αρκετός. Το οργανωμένο σύνολο θα συνεισφέρει το συνολικό ποσό των €10,000 ως έναρξη της καμπάνιας. Ως εγκυρότητα των εισφορών σας οι αποδείξεις θα φέρουν την σφραγίδα που απεικονίζεται στην εικόνα μας.

Θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια τόσο μέσω της σελίδας όπου όποιος το δηλώνει μπορεί να αναφέρεται και ονομαστικά η εισφορά του με λεπτομέρειες (Ημερομηνία/ Αρ. απόδειξης/ Ποσό εισφοράς) αλλά και με εβδομαδιαίες ενημερώσεις από πλευράς μας. Στην σελίδα θα φαίνεται και η «μπάρα προόδου» και ο στόχος τίθεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Όλη αυτή η καμπάνια θα τρέξει από σήμερα μέχρι τέλος Μαΐου. Με το τέλος του χρονοδιαγράμματος θα δούμε τι έχουμε κάνει και υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα μιλήσουμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται.

https://antonispapadopoulos.com/

“Περήφανος κόσμος, Ένδοξη Ιστορία, το γήπεδο ανήκει στην Μεγάλη κυρία”.

Πηγή: shootandgoal.com